site_phone_alt
0700 300 69
site_smartphone_alt
02 4373274
site_mail_alt
support@ipnet.bg
0

Интернет без договор

Възможността да използвате интернет без договор е почти невъзможна в наши дни и има защо. Но в грижата си за нашите клиенти, ние предлагаме услуги, които са доста близки до интернет без договор. Ето какви възможности за интернет без договор можете да получите, когато се обърнете към нас.

Оптичен интернет без договор

Да имате оптичен интернет без договор означава да разполагате с възможно най-качествената фиксирана връзка с мрежата, която се предлага към момента. Старите мрежи с коаксиални кабели все още имат по-голямо покритие, но да използвате интернет без договор от тях вече не е достатъчно добро. Те са създадени от медни проводници, по които сигналът тече под формата на електричество. Сигналът за такъв интернет без договор се влияе от неблагоприятно време (бури, студове), от загряване, от магнитни и електрически смущения, от включването на много потребители едновременно. Така при използването на вашия интернет без договор ще усетите драстично спадане на скоростта, както и чести прекъсвания при претоварване, лошо време и други условия.

Оптичен интернет без договор 1 - качествена фиксирана връзка

От друга страна, оптичният интернет без договор стига до вас чрез подземно положена мрежа от оптични кабели. Те представляват кухи, изключително тънки стъклени влакна, в които сигналът тече под формата на светлинен лъч. Докато се придвижва, лъчът не среща почти никакво съпротивление и не се влияе от магнитни, електрически или метеорологични смущения. По този начин оптичният интернет без договор ви гарантира изключително стабилна връзка, която не се засяга от външни условия.

Получавате също така интернет без договор със значително по-високи скорости от обикновения кабелен интернет. Спецификата на работа на оптичния интернет без договор е доста по-различна, което ви гарантира, че скоростта на връзката няма да намалее, дори когато я използват много потребители едновременно, без значение дали стриймват, качват, свалят или играят онлайн игри.

На практика когато използвате оптичен интернет без договор, вие получавате реалната скорост на трафика. При кабелния интернет без договор честите прекъсвания и намаляването на скоростта при появата на много едновременни потребители свалят драстично качеството на услугата. Заявената скорост се достига рядко, тъй като зависи от твърде много условия, които трябва да са изпълнени едновременно. И обратно, при оптичния интернет без договор прекъсвания няма и връзката може да се използва от десетки потребители, без това да промени скоростта ѝ. И веднага ще забележите, че качването или свалянето на филми и файлове става за по-кратко време и можете да сърфирате много по-бързо. Това качество, съчетано с използването на интернет без договор, ви гарантира възможно най-добрата услуга, която можете да получите днес.

Оптичен интернет без договор от IP Net

За да можете да получавате качествен оптичен интернет без договор, IP Net гради независима, собствена оптична мрежа, която обхваща почти цяла София и продължава да расте. Мрежата е подземна, за да гарантира стабилен интернет без договор и без проблеми.

Оптичен интернет без договор 2 - най-добрата услуга

В IP Net ще получите оптичен интернет без договор тип FttB (Fiber to the Building) и FTTH (Fiber to the Home). Това гарантира високо качество на услугата, за да може да използвате скоростен и стабилен оптичен интернет без договор за безпроблемна работа, сърфиране, гледане на филми или игра на игри онлайн.

Една от най-важните характеристики на нашия интернет без договор е, че винаги получавате неограничен трафик. Това означава еднакви месечни сметки, които няма да нарушат бюджета ви, без значение колко дълго и за какви дейности сте използвали връзката си с интернет.

Интернет без договор от IP Net

На практика няма как да ви предоставим интернет без договор за дълго време. Което всъщност е добре за вас, клиентите. Да използвате интернет без договор означава да се лишите от възможността да държите отговорен доставчика за поддържането на мрежата или за качеството на сигнала, който получавате.

За да защитим правата ви, в IP Net винаги сключваме с вас договор за доставка на услугата ни. Но предлагаме вариант, в който този договор е толкова неангажиращ за вас, че на практика се приравнява към използване на интернет без договор. Но само от ваша страна.

Когато сключите безсрочен договор за интернет с IP Net, вие получавате правото да използвате услугата толкова дълго, колкото желаете, и да я прекратите, без да дължите никакви неустойки. Това е като да имате интернет без договор, но с някои важни екстри – докато вие нямате други ангажименти, освен (логично) да си плащате месечните такси, то ние поемаме изцяло грижата за изправността на мрежата и за качеството на сигнала, който стига до вас. Смятаме, че тази услуга е далеч по-удобна и приятна за използване от реално ползване на интернет без договор. И именно това е причината в нашите услуги да не откриете „интернет без договор“, а нещо много по-добро.

Оптичен интернет без договор 3 - най-бързата мрежа

Предплатен интернет без договор от IP Net

Друг вариант да използвате свободата на интернет без договор е да се включите към промоционалната ни услуга за предплатен интернет.

Услугата предплатен интернет без договор е достъпна за новите ни клиенти или за такива, които не са използвали услугите ни в последните 4 месеца. Срокът на услугата е 6 месеца, за които имате сключен договор, подобен на безсрочния – той ни задължава да ви доставяме качествена връзка и да поддържаме мрежата. Но след като извършите предплащането, вие нямате никакви по-нататъшни ангажименти, точно както при интернет без договор. С изтичането на предплатения срок договорът се прекратява автоматично.

Интернет без договор, но с поддръжка

Да използвате интернет без договор от IP Net не означава да трябва да се справяте сами с доставката и поддръжката на услугата. Напротив, като ваш доставчик, ние предлагаме възможност да се възползвате от безплатна поддръжка. Телефон 0700 300 69 е на ваше разположение от 7:00 до 24:00 часа. Можете да го използвате, за да получите от нашите консултанти отговори на въпросите си и решения на проблемите, които евентуално могат да възникнат при използването на интернет без договор от IP Net.

Интернет без договор на промоция

Не пропускайте да проверите нашите промоционални оферти за интернет без договор. Те ще ви дадат много по-добри услуги за същата цена или ще ви направят отстъпка от базовите тарифи. Целта ни е една: да ви дадем възможно най-качествен интернет без договор на възможно най-добра цена.

Проверете също така възможностите да използвате интернет без договор, но с предоставени от IP Net устройства. 

 

Оптичен интернет без договор

Оптичен интернет без договор от IP Net

Интернет без договор от IP Net

Предплатен интернет без договор от IP Net

Интернет без договор, но с поддръжка

Интернет без договор на промоция

Количката е празна