site_phone_alt
0700 300 69
site_smartphone_alt
02 4373274
site_mail_alt
support@ipnet.bg
0

Интернет и телевизия без договор

Голяма част от хората смятат, че използването на интернет и телевизия без договор е възможно най-добрият и удобен начин да получат тази услуга. Това обаче не е съвсем вярно и има договори, които са съвсем неангажиращи за вас.

Интернет и телевизия без договор – добра идея ли е?

Да използвате интернет и телевизия без договор вероятно ви звучи добре, ако разглеждате договора като споразумение, което ви задължава да плащате неустойки и скрити такси и да имате куп неприятни ангажименти, изписани със ситни букви в края на договора. Това обаче не е съвсем обективно отношение.

Да използвате интернет и телевизия без договор означава преди всичко да не сте защитени в случай на повреда или понижаване качеството на сигнала. Ако използвате интернет и телевизия без договор, вие няма как да държите доставчика си отговорен за неизправности и повреди по мрежата, които водят до отслабване или прекъсване на сигнала ви. Няма как да изисквате от него добра поддръжка на мрежата и качествен сигнал до дома или офиса си.

В IP Net ви предлагаме нещо далеч по-добро от интернет и телевизия без договор – това са интернет и телевизия с безсрочен договор. Ето как.

Интернет и телевизия без договор от IP Net 1 - качествен сигнал

Интернет и телевизия без договор от IP Net

Безсрочният договор е толкова неангажиращ за вас, че на практика можем да приравним услугата към използване на интернет и телевизия без договор. Точно както при интернет и телевизия без договор, вие сте длъжни единствено да плащате таксите си в срок, когато имате нужда от нашите услуги и да пазите нашите устройства (ако изобщо използвате такива). Точно както при реално използване на интернет и телевизия без договор, вие не дължите никакви неустойки или допълнителни такси, ако решите да прекратите отношенията си с нас. Няма и условие, колко дълго можете или трябва да използвате услугите ни, за да се възползвате от свободата да имате интернет и телевизия без договор.

В същото време, за разлика от реална ситуация на използване на интернет и телевизия без договор, ние се ангажираме да поддържаме мрежата си, да отстраняваме неизправностите и да ви доставяме качествен сигнал през цялото време, докато сте наши клиенти. Освен това към всеки план за интернет и телевизия без договор получавате безплатна поддръжка на тел. 0700 300 69 и 02 4373274.

В крайна сметка, колкото и противоречиво да звучи, когато искате интернет и телевизия без договор, най-добре е да сключите безсрочен договор с IP Net.

Интернет и телевизия без договор от IP Net 2 - високо качество

Оптичен интернет и телевизия без договор от IP Net

Най-добрата възможност към момента е да получите оптичен интернет и телевизия без договор. Факт е, че предишното поколение коаксиални мрежи все още водят по отношение на покритието и могат да осигурят сигнал до такива места в София, до които оптичните мрежи не са стигнали. Но изравняването на тези възможности е въпрос единствено на време. Съвсем скоро ще можете да използвате оптичен интернет и телевизия без договор във всяка точка на града.

Коаксиалните кабели са изработени от медни жици, по които тече електрически сигнал. Това ги прави доста уязвими – сигналът на такъв интернет и телевизия без договор търпи смущения, прекъсвания и намаляване на скоростта при магнитни или електрически въздействия, при лошо време, при загряване. Освен това се появяват сравнително големи загуби заради съпротивлението на материала и това прави сигнала по-слаб, когато трябва да се пренася на дълги разстояния. Да използвате интернет и телевизия без договор от такава мрежа означава и да имате проблеми със скоростта, когато няколко потребители използват едновременно мрежата ви. За един дом с такъв интернет и телевизия без договор това се изразява в по-лоша картина на телевизора, по-слаб интернет за сърфиране, трудна възможност за онлайн гледане на филми или игри, ако няколко души го правят едновременно.

Точно обратното получавате, ако използвате оптичен интернет и телевизия без договор. Тук сигналът за вашия интернет и телевизия без договор тече по гъвкава, куха стъклена нишка с дебелината на човешки косъм. Той не е електрически, а светлинен, което го прави много по-бърз и много по-слабо поддаващ се на смущения. Цялата технология на оптичните кабели е съвсем различна и позволява свободното използване на оптичен интернет и телевизия без договор от десетки души едновременно, без това да намали качеството на сигнала ни най-малко.

В IP Net сигналът за вашия интернет и телевизия без договор се предава по нашата собствена, независима, подземно изградена мрежа от оптични кабели. Тя обхваща почти цяла София и продължава да расте. Услугата за оптичен интернет и телевизия без договор, която предоставяме, е тип FttB (Fiber to the Building) или FTTH (Fiber to the Home). Това ви гарантира максимално стабилен и качествен сигнал за интернет и телевизия без договор.

Интернет и телевизия без договор от IP Net 4 - достъпни цени

Предлагаме и опция, която вместо интернет и телевизия без договор да ви осигури само телевизия – този път наистина без договор и без никакво обвързване. Мобилната телевизия IP Go TV можете да използвате само тогава, когато имате нужда от нея, и на всяко място, където има 5G, 4G или Wi-Fi връзка с интернет.

За повече информация относно възможностите за използване на интернет и телевизия без договор (или с безсрочен договор) можете да се свържете с нашите консултанти на тел. 0700 300 69 и 02 4373274.

Интернет и телевизия без договор – добра идея ли е?

Интернет и телевизия без договор от IP Net

Оптичен интернет и телевизия без договор от IP Net

Планове за интернет и телевизия без договор от IP Net

Отделно използване на интернет и телевизия без договор от IP Net

Количката е празна